διαφημισεις

style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-gy+i-1v-b4+su" data-ad-client="ca-pub-1076069104982771" data-ad-slot="3193834661">

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΟΡΓΟΛΑΙΝΙ

Ξεκίνησε από μια απλή κουβέντα. Να φτιάχναμε τη Βιβλιοθήκη. Κι ο Άγιος σπιτονοικοκύρης εδώ έδωσε τη βοήθειά του. Εφτιαξε ο Λευτέρης το σχέδιο για το χειρόγραφο. Κι ο Νεκτάριος το Ηλεκτρονικό μέρος. Και η «Βιβλιοθήκη» ολοκληρώθηκε .Είναι η μεγάλη αίθουσα εκεί που ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Ευγένιος παρέδιδε με την ευλογημένη απλότητά και την ανεξάντλητη Ιεροπρέπειά του μαθήματα στους Ιερείς των Ιερατικών του Συνεδρίων.
Σήμερα που είμαστε μακρυά από την άδολη εκείνη εποχή που τα βιβλία ήταν λιγότερα αλλά οι ψυχές καθαρές και οι «νόες» διαυγείς παραδίνουμε τον πρώτο τόμο της Βιβλιοθήκης για χρήση στον οποιοδήποτε μελετητή.
Ευχαριστούμε θερμά τον Άγιο Θεό και τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο που βοήθησε για να τελειώσεο τούτο το πόνημα. Παράλληλα όλους όσοι βοήθησαν στο έργο τούτο και παρακαλούμε τον ‘Άγιο Γεώργιο να πρεσβεύει στον Θεό Πατέρα για την σωτηρία μας.
Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Γοργολαίνι
Ιανουάριος του 2009